Salutare! Eu sunt Alexandru. De unde am inceput?

Prima data a fost tata. El m-a incurajat si m-a invatat cum se cresc animalele. De la el am invatat ce inseamna sa pui suflet in ceea ce faci si sa faci ceea ce face bine sufletului. Ca si el, mi-am terminat facultatea si am revenit acasa, la Buzau, langa familie. Am vrut sa merg dincolo de crescutul animalelor.

Am indraznit sa cred in produsele traditionale si in amploarea pe care ele o vor lua in vietile noaste. Si apropo de viata, sa stii ca desi am pornit singur la drum, la prima intersectie mi-am intalnit coechipierul, pe Georgiana. Impreuna am invatat, am cautat, am testat, ne-am documentat si am visat la mica noastra afacere de familie ~ Casa Ghizdeanu.

Suntem alaturi de tine din 2015, de cand am intrat in randul producatorilor autentici din Romania. Am obtinut atestatul de produs traditional pentru doua din bunatatile facute chiar de noi: pastrama de oaie si carnatul de oaie.

Ne mandrim cu ceea ce facem, ne mandrim cu faptul ca suntem de la tara, acolo de unde cu totii am plecat candva, ne mandrim ca iti aducem produse traditionale, preparate in micul nostru atelier, la Posta Cilnau.

Stim ca tot ce este natural are nevoie de timp si rabdare pentru a fi gata, asa ca ne pare rau daca uneori nu putem fi alaturi de tine. Dar iti promitem ca iti vom fi alaturi prin produse de calitate, care au doar ingrediente naturale, cultivate de noi sau de producatori ca si noi.

Respectandu-te pe tine, ne respectam pe noi!